knuthaugen.no
Verbosity is my master
navigation:

Ellevte dag


Torsdag, 21. mars, 2002, 14:40:00
De er i leiligheten til Silje og Beate i Bergen. Einar skal klippe seg hos en gammel, gammel mann, i en frisørsalong hvor det aldri er folk. Det hele skal filmes og foreviges. Sekundærplan er å finne en fisker og snakke litt med han. Litt maritim stemning.

I går kveld, Banco Rotto sin klubbavdeling. Erik ble prøvd sjekket opp av en mørk skjønnhet. Hun la puppene i nakken på Erik, i og for seg ganske artig, men det ble gjort på en særdeles uprofesjell måte. Unødvendig å si at det funket dårlig på vår staute venn.

Erik og Einar er nå omdøpt til Snellingen og Bøe

Overhørt: "Singleten til Erik lukter sykehus"Torsdag, 21. mars, 2002, 23:01:00
En senkveld i Bergen på Café Opera. Einar har fått tyrkersveis. Klippetimen ble ikke filmet, fordi batteriene gikk ut. De har lett etter fiskeren men de fant han ikke. De fant egentlig mange fiskere men ikke den de ville ha.

På vei hjem skal de bo hos den litt eksentriske fyren som skremte skribenten fra NY Times i fjor, i Nattadal i Seljord. Vertskapet i Bergen elsker dem, og vil ha dem der videre. De storkoser seg på Opera. Erik har ikke fått noen pupper i nakken ennå, men de jobber med saken. Snellingen har gode vibes i Bergen. Han har vært i Bergen fire-fem ganger de siste årene, men har aldri vært edru i Bergen sentrum. Han om det.

Budsjettet begynner å bli skrapt og de må snart vende nesen hjem. De skal helt sikkert innom Notodden. Å gå inn på et utested på Notodden er som å spasere inn i 1988,sies det.

Overhørt: "Det skal ikke skrives om de greiene der"

Knut Haugen, 2002-03-20, Oslo, Norge

Forrige dag || Neste dag
Last updated 2018-08-07 13:35:36 © Knut Haugen 1998-2008