knuthaugen.no
Verbosity is my master
navigation:

Tolvte dag


Fredag, 22. mars, 2002, 17:00:00
Erik og Einar er på Bjørkheim gjestetun, og spiser lapskaus til den herlige pris av 150,- kroner for to porsjoner (inkludert kaffe og dessert). De har trukket i dress i dag. Erik mener de ser ut som to billige omreisende selgere, eller forsåvidt jehovas vitner.

Et bilde fra bergen

Det elektriske anlegget er skutt i bilen, så det blir lite musikk, men desto mere sang. Einar er Ingolf Håkon Teigene en gang i timen.

De skal til Seljord i dag, blir en kaffekjeft eller to på veien. Muligheter for noen bilder også, om det dukker opp noe. Haukeligrend skal forseres i dag, og der er litt nervøse for det. Men det årner seg nok.

I morgen er siste dag, bilen må leveres og turen er over, men kanskje ikke helt. Kanskje det blir et kapittel 3?

Overhørt:"NAFs veibok er laget av Satan"Fredag, 22. mars, 2002, 23:04:00
Er i Seljord, turen over fjellet gikk fint. Kjørte gjennom Folgefonnstunellen, på en lengde på 1.1 mil. På den andre siden ligger Odda, kanskje et av de mindre sjarmerende stedene i Norge.

Einar har vært i Seljord mange ganger og prøver bare å kjenne seg igjen og finne stedet de skal sove over på. Siste overnattingen blir kanskje litt spesiell. Nest siste dag har vært en transportdag.

De har sett noe rart. Masse rånere på Åmodt, men med feil biler. Rånere nye biler. Hvem har hørt om rånere med Citröen Berlingo. I Seljord var det enda en gjeng med rånere, og en ny teori ble lansert. Forresten, Mora til Halvard Flatland jobber i en butikk i Seljord, nærmere bestemt Flatdal.

Pølseteorien: Steder hvor det henger masse folk og ungdommer, vil det alltid være gode pølser. Shell i Seljord hadde knallgode pølser. Om ikke annet, er det et faktum osm har kommet ut av turen. Forhåpentligvis kommer det mer ut av den enn det.

Overhørt: "Fatter mente det var etter låven"

Knut Haugen, 2002-03-22, Oslo, Norge

Forrige dag || Neste dag
Last updated 2018-08-07 13:35:36 © Knut Haugen 1998-2008