knuthaugen.no
Soda cans and matchbox cars
navigation:

Trettende dag


Lørdag, 23. mars, 2002, 19:35:00
Snakker først litt med faren til Erik etter en liten telefon-forbytting. Får begge gutta på tråden. De er ikke ferdige ennå! 2. fase er ferdig men det venter en tredje. Østfold skal erobres. Det er konstatert brudd i brystkassa til Erik. "Er det det", spør Einar. Han klager ikke. De er blitt flinke begge to, til å gjøre om smerte til noe positivt.

Notodden er et fantastisk sted. De skal tilbake dit, igjen. Det vurderes buss til Notodden. De har fått en dragning mot tunneler. Drøbaks-tunnelen har vestlendingene mye å lære av, men bommen etterpå får stryk. Kø etter tunnel er nedtur.

Det er noen herlige dialoger og monologer på video. Det har dukket opp opptil flere nye personer underveis, blant annet en sympatisk sunnmøring, født og oppvokst i Hardanger. På hjemplassen hans går jentene alltid med bare bryster.

De håper fortsatt på støtte fra diverse søknader de har sendt, men har foreløpig ikke hørt noe. Solbergfoss og Rømskog. De skal ha velkomstfest for seg selv på Café Rudolph i Askim. Alle er velkomne.

Overhørt: "3. fase begynner snart"

Knut Haugen, 2002-03-23, Oslo, Norge

Forrige dag || Neste dag
Last updated 2018-08-07 13:35:36 © Knut Haugen 1998-2008