knuthaugen.no
Soda cans and matchbox cars
navigation:

Femtende dag


Mandag, 25. mars, 2002, 12:25:00
Erik har vært på Askim sykehus og tatt røntgenbilder, etter en tur til Dr. Moosburger. Får svar i morgen. Han fikk beskjed om at han ligner mer og mer paa faren sin. Hmm.

Turen går østover til Rømskog, og muligens litt grensesprenging, over til Sverige. Det blir kaffe på termos, smultringer og lefser. Husmannskost for menn som ikke er i huset mer enn nødvendig.


Mandag, 25. mars, 2002, 22:30:00
De har sprengt grensene med nesten fire mil, Töksfors og Årjäng har blitt besudlet. Veien er mye bedre i Sverige. Erik har blitt forsiktig på veien etter ulykka.

Helt gjennomsnittlig sverigetur, masse gamle, sure nordmenn som lukter vondt. Einar fikk en kølapp på polet i Årjäng av hyggelig dame, og den var hundre nummer under Einars egen. De har sett ville kaniner og rådyr i Ørje, som ble filmet. De var litt Disney-aktige, og det varmet Einars hjerterøtter litt at de kom litt nærmere dem.

De har tatt bilder av en Amerikaner, som i en bil, samt bilder og DV-stills på en veikro i Ørje. De har også filma folk som kom ut av en pornobutikk, drevet av to grisete menn i hver sine like canada-skjorte. På utsiden var det verdens mest hjelpeløse tivoli med lekeland for barna. De ble observert av Einars mor og far. En dag på det jevne.

Overhørt: "Snakka med han fyren i kjøttdisken, og han skulle komme med noe flesk, men jeg har ikke sett no te'n"

Knut Haugen, 2002-03-25, Oslo, Norge

Forrige dag || Siste dag
Last updated 2018-08-07 13:35:36 © Knut Haugen 1998-2008