knuthaugen.no
Soda cans and matchbox cars
navigation:

Andre dag


Tirsdag, 12. mars, 2002, 15:43:00
Våre helter er på vei mot Røros gjennom Atnadalen. Avmarsjen ble litt sein fra Lillehammer. Som seg hør og bør måtte det konverseres med vertskapet. Første vert var Jannik (?), en kollega av Einar fra Filmens hus, nå student på filmskolen på Lillehammer.

Ruten videre var: Nordover på E6 til Faavang, Ringebu og Venabygd (her vørti det tatt bilde), Målet er Røros, hvor første natt i bilen skal gjennomføres. Røros er, for de som ikke vet det, et kuldehøl av de virkelig sjeldne og det er støtt nærmere 40 blå der. Vi ønsker lykke til.

Joikaboller tileberedt på stormkjøkkken til middag. Stabil kjøring. Ingen interne stridigheter. Einar sa at Erik likte følsom musikk, Erik ble støtt. Det endte med en klem. De er nå gode og, da.

Overhørt: Kan ikke huske at vi var her, jeg, Erik.


Mandag, 12. mars, 2002, 22:17:00
Erik og Einar er på krambua på Røros. Det ble aldri joikakaker på primus, men derimot kjøpemiddag.

Foldal og Alvdal er passert (drittsted, egentlig, litt brunt. Dårlig atmosfære). Kafeteria som liknet på et klubbhus, terningkast 2 for utseende, men 5'er på mat. Alvdal er kjipt sted, men det er så kjipt der, at folk lager mye mat for å veie opp for kjipheten.

Tynset er bra. Stedet ga våre helter en positiv ladning og starten på skomaker Andersen-følelsen. Den følelsen kom i full styrke på Røros. Tatt inn på vandrerhjem nå. Trønderen in resepsjonen på 55+ brukte 10 minutter å si at det var en snarvei over fotballbanen. Han luktet litt svette. Første øl på turen er fortært og flere skal det nok bli. Det er lett snøvær og våre helter er ved godt mot. Det blir ikke overnatting i bil i dag.

Overhørt: "Einar frika ut"

Knut Haugen, 2002-03-12, Oslo, Norge

Forrige dag || Neste dag
Last updated 2018-08-07 13:35:36 © Knut Haugen 1998-2008