knuthaugen.no
Verbosity is my master
navigation:

Åttende dag


Mandag, 18. mars, 2002, 12:05:00
Det er en god dag i dag. De to heltene har sovet ti timer hver, og batteriene er nyladet. Det er frokost på gang i Morten Bjellands kjøkken. Det ble ingen sprell i går. Erik fikk litt feberfantaiser. En Lynrask visitt på veikroa til Anne-Mona hvor faren til Anne-mona trakterte disken. Do-besøk var alt som ble gjort..

De to vurderer å bli en dag til i Stavanger. I dag står en tur til Jæren på programmet. Stavanger er bra, været er topp. Gårsdagens topp var et vekkelsesmøte i Sarons dal. Predikanten var gretten fordi de ikke var der for å ta bilder av han...

Det blir pils på Sementen i kveld.

Overhørt: "Skal se på sneipen"


Mandag, 18. mars, 2002, 21:25:00
De to sitter på Harmoni, et ganske bedritent utested i Stavanger. Det blir en dag til i Vestlandets hjerte. Visstnok er Erik på hugget etter damer, men juryen er visst fortsatt ute. Erik og Einar productions inc. har vært på Solastranda (se et bilde derfra), laget informasjonsvideo om Jæren, laget informasjonsvideo om en runestein på Hellestad(?). De drakk en kopp kaffe på Sola flyplass. Det har gått i folkeopplysning i dag.

Kosthold: Det spises brød med fiskepudding og majones til frokost og lunsj. Middag var Grandiosa i dag, burgere i går. Fiskepudding er kjekk mat, den holder seg fint. Grei å skjære, sunt og godt. I morgen: Mot nord, Karmøy og Bergen.

Overhørt: "Einar blir bøs"

Knut Haugen, 2002-03-18, Oslo, Norge

Forrige dag || Neste dag
Last updated 2018-08-07 13:35:36 © Knut Haugen 1998-2008