knuthaugen.no
Everything you know is wrong
navigation:

Erik og Einars herlige dagbok

(I parantes bemerket, alt det nedenforstående står for undertegnedes regning, og kan som sådan ikke forventes å være en absolutt korrekt gjengivelse av faktiske forhold. Men det burde være sånn passe)

Første dag


Mandag, 11. mars, 2002, 10:48:00
Ferden er gått fra Oslo på ukjent tidspunkt. Hverken E eller E er kjent for å være tidlig oppe om morgenen. I snakkende øyeblikk befinner våre helter seg på Lillestrøm, med god fart mot Åråsen stadion, og Orderud-saken. Det er muligheter for en tema-dag med Orderud. Einar må på do (nummer 2) og Erik er sulten. Det har etter sigende vært en liten kontrovers (allerede) over et uhell med Eriks hatt. Saken er visstnok løst.

Det ble tatt bilder på Romsås og Grorud, to av Oslos virkelige perler. Plan for resten av dagen er Sørumsand og Lillehammer.

Overhørt: "Kjør til det butter"


Mandag, 11. mars, 2002, 19:16:00
Jeg oppnår kontakt med våre to helter mens de sitter på Burgersjef i Brummundal (også kjent som Brummundal veikro). De inntar sin fortjente middag. Uten mat og drikke osv. Lillehammer står for tur. På Lillestrøm ble røykehjørnet på Åråsen stadion avbildet, stedet der Per, Veronica og advokat-gjengen får sine nikotin-doser.

Dagens høydepunkt var da de kjørte helt opp til kårboligen på Orderud gård og tok bilder der. Våre to helter ble behørig polaroidisert foran den samme kårboligen. Einar fikk en liten depressiv reaksjon (hei, hvem får ikke det av og til, Kjell-Magne?) av kombinasjonen Hamar og 16 Horsepower. Kraftige saker, den Hedmarksnaturen.

Notat til meg selv: Skarnes har ikke rødsprit, det har våre to helter fått på det rene.

I Natt, Lillehammer, i morgen; Femunden, flyttsamer, skaffe overnatting.

Overhørt: "Mætt med ungdom i Stange sentrum"

Knut Haugen, 2002-03-11, Oslo, Norge

Neste dag
Last updated 2018-08-07 13:35:36 © Knut Haugen 1998-2008