knuthaugen.no
Everything you know is wrong
navigation:

Tredje dag


Onsdag, 13. mars, 2002, 19:14:00
Erik og Einar er tilbake på Røros igjen. Hva er grunnen til denne plutselige retningsendringen sørover? Det viser seg at våre helter har hatt et lite uhell på veien, nærmere bestemt et ganske ublidt møte med en buss, front mot front.

Men først, et bilde av våre to helter.

De var på nordover fra Røros, mot Hessdalen, planen var UFO-forskere og greier. Og nettopp en UFO kan ha hatt en finger med i spillet her, tror jeg. I Hessdalen er masse lange U-svinger i en dalsiden og en av disse skulle vise seg å være (nesten) skjebnesvanger for våre helter. Farten anslås til ca. 40 km/t, og bilen gikk rett fram i en sving og traff en buss.

Resultat: Smadret bil, to stk ribbein med brist, smell i nesa på Erik. Ryktene vil ha det til at kort tid etter smellen, var våre to helter ute av bilen. Erik med blødende nese og derformerte solbriller. Einar tok seg en røyk og Erik tok bilder. Man er da fotograf. Tenk å vært flue på veggen der.

Politiet kom, Viking kom, og Erik og Einar havnet på legevakta på Røros. Etter kontakt med Eriks Far er gutta innlosjert hos en kollega av han, med hjemmekontor på Røros. Ny bil står klar i Spydeberg, og planen er at Erik drar ned torsdag, henter bil og drar oppover igjen.

På direkte spørsmål om dette ødelegger turen, er svaret kontant nei. Dette er bare ekstra krydder på turen. De har fått med seg en ulykke, og Erik har fått bart. Herfra kan det bare gå oppover.

Overhørt: "Einar, det går ikke"

Overhørt: "Vi er fortsatt på tur"

Knut Haugen, 2002-03-13, Oslo, Norge

Forrige dag || Neste dag
Last updated 2018-08-07 13:35:36 © Knut Haugen 1998-2008